• Reklama
Neklikej, jestli Ti nikdo nedluží!

nezaplaceni za praci

Rady k tomu, aby vám dluh vrátil.

nezaplaceni za praci

Příspěvekod Michal v pon 18. kvě 2009 8:10:51

delal jsem praci pro realitni spolecnost oprava baraku byla mi slibena smlouva ktera se oddalovala tak sem zacal citit ze asi nebude kdyz jsem si rekl o penize bylo mi receno ze me nic neda ze nebyla sepsana smlouva je mozne to z te realitni spolecnosti dostat?sice se nejedna o moc jen o tyden prace ale i tak bych nerad pracoval zadarmo ani si to moc dovolit nemuzu,pozdeji jsem zjistil ze jednatel teto spolecnosti to takle praktikuje casto diky za rady michal
Michal

Reklama

Re: nezaplaceni za praci

Příspěvekod Zuzka v stř 15. črc 2009 22:19:30

Ahojda,

Mám podobný problém. Tři dny jsem byla na brigádě od firmy Compex (Brno) sjednanou panem Petrem Zahrádkou. Věřila jsem mu jako kamarádovi. Zaplaceno jsem nakonec nedostala a ještě v době, kdy jsem netušila, že to tak dopadne se pochlubil, že si koupil nový notebook. Teď už vím, že to bylo i za moje peníze. :clap: Jojo, za blbost se platí. Mimochodem, už mi ani tak nejde o ty peníze tak jako o princip. Ještě měl tu drzost že mi do poslední chvíle psal na icq, že zaplatí. Pak napsal, že peníze poslal na účet. Pak mi posla naskenovanou prázdou kopii dokladu o zaplacení - bez razítka, bez podpisu a ještě s nižší částkou, než mi dlužil. Nakonec mi to nedalo, tak jsem volala do banky (trval na tom, že peníze poslal, takže jsem si to hned ověřila) tam mi řekli, že nic takového na náš účet nikdy neposlal a když jsme mu napsala tak mi na rovinu napsal, že se na to muže vys... . :!: Ty peníze mě tak nemrzej tak jako to, že mu tahle zlodějina prošla. Ještě jsem s ním neskončila.
Zuzka

Reklama

Zpět na Dluží mi, co mám dělat?