od hyundai107 v pon 15. čer 2009 20:37:47
Bohužel mám exekuci a to na dost velkou částku kolem 167 tisíc.Úroky neustále rostou a tak přesně nevím.Od zablokování účtu a návštěvy soudního vykonavatele uběhl měsíc a půl.Od té doby jsem splatila 21tisíc, nyní jsem za tento měsíc složila 10tisíc.Dnes mi volal vykonavatel s tím, že mi dává čas do pátka, abych sehnala zbylých 150 tisíc.Když jsem mu po pravdě řekla, že tolik peněz neseženu, začal na mně křičet s tím, že si vyskakuji, že přitvrdí atd.Musím přiznat, že mně tak psychicky vykolejil, že jsem se rozklepala a hovor raději ukončila.Jsem sama, mám dvě děti školního věku.Každý měsíc skládám 3000,- na konto na exekuci.Zbyde nám 8000,- na nájem, elektřinu ,jídlo atd. Snažím se ,ale více peněz dát nemůžu.Musím však podotknout, že se začínám velmi bát.Když tady byli poprvé, tak si naúčtovali dalších 5634,- za náklady.Já v tu dobu bohužel nebyla doma.Potkali dceru (16let) před domem, nechtěli jí pustit dokud jim nesdělí telefoní číslo na mně.Přestože jim ho dala,nepustili jí, dokud jsem se jim do telefonu nepředstavila.Dostavila jsem se do půl hodiny, oblepili veškerou elektroniku a to i věci, u kterých jsem jim prokázala, že nejsou moje(lednice,PC jsou mé matky, má je na multiservis-dosud splácí).Něco odvezli hned, zbytek tady nechali.Jak to tedy bude v případě, že si přijedou pro zbytek věcí a já nebudu doma? Můžou samy bez policie vstoupit do bytu? Jak pak byt zajistí apod.? Musím říci, že moje povaha je hodně slabošská, deptání ze strany vykonavatele dlouho nevydržím.